Incompany trainingen

Met het ontwikkelen van medewerkers vergroot de kwaliteit en het succes van een organisatie. Trainingen zijn doeltreffende manieren om de kennis en vaardigheden van uw mensen uit te breiden. Maar hoe doet u dat? Hoe verhoogt u de professionaliteit van medewerkers, een team of zelfs een hele afdeling, of een specifieke groep professionals binnen het bedrijf? De incompany opleidingen van AAAtrigon helpen u daarbij. Samen met de trainers van AAAtrigon schept u samen een gemeenschappelijk referentiekader, spreekt dezelfde taal en werkt met elkaar aan gezamenlijk doelstellingen.


Praktijkgericht
In de aanpak van AAAtrigon staat praktische toepasbaarheid centraal. Daarom brengen vakspecialisten uit de praktijk de lesstof aan uw medewerkers over. Onze enthousiaste praktijkdocenten hebben hun sporen zowel vakinhoudelijk als didactisch inmiddels verdiend. Om het praktijkgerichte aspect in onze opleidingen en trainingen te waarborgen, nemen we zoveel mogelijk concrete werksituatie en te verbeteren punten van uw organisatie in het programma op.


Mogelijkheid tot nazorg
Wanneer u of uw medewerkers dat wensen, houden onze docenten en trainers, vanuit hun rol als vakspecialist, ook na de training contact. De trainer wordt dan als het ware personal of teamcoach. Op die manier kunnen uw medewerkers ook op een later tijdstip met vragen en problemen bij een vakdeskundige terecht.

 

Trainers
De trainers hebben zelf hun sporen als leidinggevende en/of professional (bedrijfsjurist/conflictbemiddelaar/mediator ed) verdiend en zijn daarnaast specialist in het omgaan met emoties en weerstanden. De trainers werken op een positief confronterende manier.
 

Video