Medische check-up

AAAtrigon maakt indien noodzakelijk of gewenst gebruik van de mogelijkheid om mensen (op grond van intake bij bijvoobeeld coaching) medisch te laten checken. De Medische Check-up wordt uitgevoerd door ARBOdienst DSM te Geleen/Sittard en heeft als doel om storingen in functie van organen of orgaansystemen op te sporen, die het normaal kunnen functioneren van mensen kunnen belemmeren. Het standaard onderzoek bevat: een uitgebreid lichamelijk onderzoek, een uitgebreid algemeen bloedonderzoek, een urine onderzoek en een doppler onderzoek.
Wanneer er tijdens de medische checkup aanwijzingen zijn voor een aandoening dan wordt u voor diagnostisch onderzoek doorverwezen naar uw huisarts of medisch specialist.

Maar ARBOdienst DSM heeft meer in huis. ARBOdienst DSM biedt u op een zakelijke en klantgerichte manier kwalitatief hoogwaardige diensten op het terrein van reïntegratie, arbeidsomstandigheden en keuringen. ARBOdienst DSM vindt u in het Alert & Care Centre, Kerenshofweg 200, 6167 AE Geleen.

 

Video