Welke coach

Executive coaching
De leiding hebben betekent vooral: zorgen dat je jezelf niet voorbij loopt. Maar hoe doe je dat in een tijd die van je eist dat je snel beslissingen neemt? Terwijl de koers, en vooral ook jouw eigen rol, je sterktes en valkuilen, niet altijd bij voorbaat helder zijn?  

Een Executive Coach kan een rol vervullen in de versterking van persoonlijk en zakelijk leiderschap! Executive Coaching is het coachen van management op vraagstukken rond strategie, leidinggeven, loopbaan, versterking van positie en persoonlijk functioneren.  Speciaal voor Ondernemers, Managers en Management Teams die preventie belangrijker vinden dan genezen en die een volstrekt vertrouwelijk klankbord zoeken. Deze coach kan luisteren, analyseren en stelt de juiste vragen. Zo kunnen de persoonlijke ontwikkeling van de leiders en de ontwikkeling van de organisatie met elkaar in de pas blijven lopen. Het doel is het versterken van de positie en persoonlijke leiderschap, zonder belangen te schaden. Een executive coach richt zich op top ondernemers, bestuurders en managers.

Performance coaching
Vraagstukken waarin presteren centraal staat, zoals het ontwikkelen en versterken van individuele competenties, het verbeteren van het persoonlijke functioneren, het verbeteren van team performance of het verbeteren van de prestaties van een organisatie als geheel.
 
De Performance Coach kan een rol vervullen in het verder ontwikkelen van eigenschappen en vaardigheden, zowel persoonlijk als in een groep of team. Performance Coaching is een zeer doeltreffende manier om de professionele en persoonlijke verworven competenties van groepen en personen te identificeren, te ontwikkelen en te verbeteren. Performance Coaching werkt onder meer aan het persoonlijk functioneren, leidinggevende capaciteiten, teamfunctioneren, het imago en de doelvaarigheid.

Personal coaching:
Veel mensen hebben vragen of problemen rondom de thema’s werk/prive balans, zingeving,  algehele persoonlijke ontwikkeling en gezin/relaties.In toenemende wordt Personal Coaching ook ingezet voor curatieve- en preventieve issues op het gebied van welzijn.

De Personal Coach kan een rol vervullen is om de cliënt te leren om doelgericht de individuele krachten en talenten te mobiliseren, zodat alles wat ooit geleerd is ook echt gebruikt kan gaan worden. De Personal Coach richt zich op individuele mensen, maar heeft ook geleerd de cliënt in zijn omgeving te zien.


Mental coaching
Iedereen weet dat het zorgen voor een goede lichamelijke conditie belangrijk is. Door gezonde voeding en voldoende beweging voelen we ons gezonder en fitter.Maar minstens zo belangrijk is de ‘mentale conditie’, immers lichaam en geest zijn één.

Mental Caoching is leren controle te krijgen over je gedachten, je gevoel en je gedrag. Dat alles speelt zich in uw hoofd af, ofwel, 'het zit allemaal tussen de oren'. De Mental Coach kan een rol vervullen bij het leren om effectief mentale blokkades te overwinnen (zoals angsten, depressies, fobieën)  zodat wat je denkt en voelt niet tegen maar juist voor je werkt.  
 
De AAAtrigon coaches zijn beroepscoaches en zijn gespecialiseerd in een of meer richtingen. Ze zijn zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met een AAAtrigon coach werken is vooral hard werken aan uzelf, met als doel: beter functioneren, vanuit eigen kracht, energie, (zelf)inzicht, resultaatgerichtheid en plezier.
 

Video